top of page
  • Fröken Frisk

Förändring kräver förändring

Det fanns stunder i livet då jag inte tittade mig i spegeln på morgonen. Jag gillade liksom inte den där trötta och slitna tjejen som mötte min blick varje dag. Hon var en riktig mästerlig energitjuv!


En morgon bestämde jag mig för att sparka ut henne för gott. Jag tittade i spegeln, mötte hennes blick och sa godmorgon med ett stort leende och vips så var hon borta! Kvar i spegeln står en tjej som ler mot mig. Hon säger godmorgon och önskar mig en fin dag. Hon såg mycket piggare ut och jag kände mig mycket gladare när jag gick därifrån.


Välj att möta dig själv med ett leende och önska dig en fin dag. Det är bara Du som bestämmer hur du bemöter dig själv.80 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page